Driver du café är det säkert många gånger du funderar över hur du kan generera lite mer inkomster. Du behöver så klart en bra prisstrategi, men det finns även andra saker du kan introducera i din verksamhet. Mer sälj helt enkelt, som ger det där lilla extra för omsättningen.

Häng med för att ta del av bra tips på hur du kan boosta försäljningen på ditt café. Små saker som ändå gör stor skillnad för dagskassan.

Spontana inköp

Det gäller att tänka strategiskt och här kan du faktiskt applicera det upplägg många livsmedelsbutiker utgår från. Du kan sälja de populära nikotinpåsarna från haypp.com/se som något extra vid sidan av det vanliga fikat. Det vita snuset som går att köpa på haypp.com/se kommer i fina dosor som blir en läcker dekoration bakom disken. Nikotinpåsar från haypp.com/se är den där sortens produkt som flera av dina kunder spontant köper. Kika själv runt på haypp.com/se och lär dig mer om det tobaksfria snuset!

Satsa på catering

Ett annat tips är att tjäna extra på att erbjuda catering av fika till kalas och andra tillställningar. Med ett par caterings i veckan kommer du snabbt att förstärka kassan. Det krävs en del jobb, men med god planering brukar det inte vara särskilt svårt att få det att rulla på.