Bra mat är förstås det viktigaste på en restaurang, men även atmosfären är en väldigt stor del av upplevelsen för gästerna. Det är viktigt att det är rent, helt och snyggt för att gästerna ska trivas och få ett bra intryck. Därför behöver alla restauranger då och då renoveras.

Detaljer kan spela roll

En renovering behöver inte betyda att restaurangen måste stängas och en total ombyggnad ska ske, utan även små detaljer gör stor skillnad. Ett exempel är toaletterna. Det gör jättestor skillnad för gästerna om toaletterna på en restaurang känns fräscha.

Ni kan börja med att byta ut toalettdörrarna. Hos GKdoor finns svensktillverkade innerdörrar som kommer att ge gästerna ett bra första intryck. GKDoor har över 80 års erfarenhet i branschen och kan hjälpa er med att hitta rätt dörrar till er restaurang.

Andra små detaljer som gör stor skillnad är att det exempelvis inte finns flagnad färg på väggarna, eller att golvlister är trasiga. Sådana saker som man lätt tror att kunderna inte tänker på, kan faktiskt spela stor roll. Så länge en restaurang känns hel och ren brukar de flesta vara nöjda med atmosfären.

Tänk också på att hålla restaurangen städad, ni vill inte få problem med Miljö- och hälsoskyddsnämnden i er kommun.