Publicerad den

Ät frukt på jobbet

Att jobba på en restaurang eller på ett café kan vara hektiskt. Det är sällan personalen har tid att sätta sig ner för att vila och ta igen sig. Men det är viktigt att ta små pauser ibland och göra det man behöver för att få i sig den energi som krävs för att fortsätta arbetsdagen. Ett bra sätt är att äta frukt.

Fruktkorg till de anställda

När det finns frukt till personalen är det enklare för dem att ta något de gillar och fylla på med energi när det behövs. Därför ska du se till att det finns en fruktkorg på jobbet. Du kan gå in på fruktleveransen.se där du ser ett brett utbud av olika fruktkorgar att välja bland. Förutom att det finns fruktkorgar finns det även fruktlådor och fruktpåsar. De kommer i olika blandningar av frukt och bär och i olika storlekar för att du ska kunna hitta det som passar dig och din personal bäst.

Förutom att frukt bidrar till en bättre arbetsförmåga så är det också mättande och håller er på benen mellan måltiderna. Dessutom innehåller frukter vitaminer och andra näringsämnen som gör att personalen mår bra och håller sig friska. Därför ska du satsa på fruktkorg till personalen.